Doma ich čaká poriadny bordel: Vzťah Kiky a Rada má vonku krutú DOHRU!

Šumy okolo vzťahu farmárky Kiky a jej priateľa, ktorý má byť podľa jej slov ženatý, neutíchajú. Neutíchajú ani okolo Rada a jeho snúbenice, s ktorou je už 6 rokov. 

Za bránami Farmy si užívajú pomer plný nespútaných okamihov a romanticko-divokých radovánok. Zdá sa, že Radovan Dulin a Kristi Dali pomaly, ale isto zabúdajú na to, že o pár týždňov sa budú musieť vrátiť späť do reality, kde si ich vyčíňanie v súťaži začína vyberať krutú daň.

Farmárske hrdličky sa od začiatku netajili tým, že mimo brán vidieckeho statku majú obaja partnerov. Kým na východniara doma ešte donedávna verne čakala snúbenica s dcérkou, vzťah atraktívnej fotomodelky vyvoláva plno otáznikov.

Evidentne však nemyslia na to, že ľudia, voči ktorým majú záväzky, ich v televízii denno-denne sledujú. Už niekoľkokrát to vyzeralo tak, že ich kamarátstvo prerastá do čohosi romantickejšieho.

Najnovšie sa však neozvala len Radova snúbenica. Do komentárov pod jedným z článkov o Farme sa ozvala aj jeho bývalá partnerka. Tá mnohých šokovala, keď prezradila niečo, o čom sa východniar doteraz nezmienil.

Článok pokračuje na ďalšej strane.