Hrá sa na patriotku v daňovom raji. Tenistka Cibulková opäť provokuje!

Nedá si pokoj! Tenistka Dominika Cibulková vlani v lete vyhlásila, že utečie z rodného Slovenska kvôli tomu, aby unikla plateniu daní a hradeniu vysokých čiastok za zdravotné a sociálne poistenie. Neskončila nakoniec v Monaku, ale v inom daňovom raji, v Dubaji. Teraz si pozvala do novej domoviny slovenského novinára a hrala sa na veľkú patriotku!

Spôsobila veľký rozruch. Tenistka Dominika Cibulková v slovenskej verzii časopisu Forbes prezradila, že má zajačie úmysly kvôli peniazom. „Človek nad tým premýšľa. Odmeny z turnajov zdaňujem v tej krajine, kde hrám a doma zdaňujem akurát peniaze z reklamy či sponzoringu. To sa dá ešte zvládnuť,“ povedala tenistka, ktorá sa najviac zľakla toho, koľko by mala štátu platiť na poisteniach.

„Nechcem hovoriť presné čísla, ale budú mi vychádzať strašne vysoké odvody zo zdravotného a sociálneho poistenia. Najradšej by som mala trvalý pobyt na Slovensku, ale za týchto podmienok musím premýšľať nad inou alternatívou,“ šokovala Cibulková, ktorá vlastní v centre Bratislavy luxusný byt.

Článok pokračuje na druhej strane.