Doma ich čaká poriadny bordel: Vzťah Kiky a Rada má vonku krutú DOHRU!

Ak si myslíte, že Rado je bezdetný, zrejme to nebude úplná pravda. “S Radom mám syna, o ktorého neprejavil 9 rokov záujem. Čo on môže byť za človeka,”

“Mali sme 5-ročný vzťah, v ktorom sme mali naplánovanú prácu, deti, svadbu… Keď sa malý narodil, boli sme šťastní a tešili sa obaja. No potom som zistila neveru z jeho strany a s malým som odišla. Po pár rokoch odišiel z Popradu aj Rado, ktorý mi zanechal na firme dlhy… Toto nám po ňom ostalo,” začína nepríjemnú spoveď žena, ktorá sa okrem synčeka stará aj o ďalšie dieťa.

“Ani neprišiel za ním, hoci to nemal zakázané. Leo ho na Farme ani nespoznal, takže pre neho je to cudzí človek. Keď som mu ho ukázala na fotke počas Farmy, tak povedal, že je to ujo z Farmy :(. Vyrastal s otcom môjho druhého synčeka a práve jeho oslovuje tatík,” priznáva.

Napísala istá Mirka do komentu jedného z mnoha príspevkov na Facebooku, kde sa vyjadril aj údajný priateľ Kiky.

Teda minimálne bol. Z jeho najnovších slov to vyzerá tak, že vzťahu je koniec a potetovanej sexici dokonca zablokoval kreditku. Podľa neho sú obaja „bezcharakterní úbožiaci“.

„Uvidíme, čo bude vonku, keď to Las Vegas skončí, keď sa jeden o druhom dozvedia, čo naozaj sú. Ja som si istý, že Kika bude veľmi chcieť vrátiť čas späť, aby do tej Farmy ani vôbec nešla! Kika, Kika, stálo ti to za to, čo ti tá poj…ná Markíza zaplatila za toto správanie? Ajajaj, bude zle… Nastanú ti iné časy, nové časy,” vyjadril sa a vzápätí naznačil, čo tým myslel.

Čakám, kedy vyjde von z tej Farmy, aby som urobil záver, kľúč od auta, kľúče od domu tu vo Švajčiarsku, kreditku jej nechám na pamiatku, tú už som zablokoval,“ muž oboznámil verejnosť so skutočnosťou, že vyšportovanej plavovláske údajne po návrate domov nastanú nové a nepríjemnejšie časy.

FOTOGALÉRIA: