Chudák Lucka Vondráčková. Nemilosrdný postup úradov. Toto prezradil ich synček!

Rozvod Lucie Vondráčkovej a Tomáša Plekanca zrejme nebude ako prechádzka ružovým sadom. Hokejistovo srdce už patrí tenistke Lucii Šafářovej a obľúbená speváčka si zatiaľ zvyká na to, že žije len s ich dvoma synmi, ktorí sa ale s otcom vídajú.

Pred pokojným rozvodom v Česku, kde majú manželia spísanú aj predmanželskú zmluvu, Lucie cúva. Vraj sa totiž cíti ako kanadská mama, lenže úrady často neberú pocity do úvahy.

„Ona aj deti v Kanade žijú a má záujem tu žiť aj naďalej,“ uviedol právnik Petr Machálek, ktorý zastupuje Vondráčkovú. Lenže aj napriek tomu, že ich deti majú aj kanadské občianstvo, nemusí to byť zase tak jednoduché. Tomáš Plekanec totiž už skôr vyhlásil, že až ukončí hokejovú kariéru v NHL, vráti sa späť do Česka.

„Väčšina hokejistov je v Kanade a USA na pracovné vízum. Veď Tomáš Plekanec je už pätnásť rokov len zapožičaný z Kladna! Rovnako to s vízami majú aj partnerky športovcov. Dokážem si predstaviť, že akonáhle Plekanec nepredĺži zmluvu v NHL, ukončia kanadské úrady automaticky aj pobyt jeho manželke, „uviedol pre web eXtra.cz športový agent, ktorý je dobre oboznámený so zámorskými právnymi záležitosťami.

Iná situácia by nastala, keby Vondráčková mala v Kanade vlastnú prácu, tu ale podľa všetkého nemá. „A na to, že deti sú kanadskí občania, podľa mojich informácií naozaj nikto neberie ohľad. Proste Lucka je tam ako hokejová manželka, trvalý pobyt má určite tiež v Českej republike, takže ako skončí hokej, domnievam sa, že tam okamžite končí aj ona, “ dodal športový agent.

Situácia Lucie Vondráčkovej a Tomáša Plekanca nie je vôbec jednoduchá. Speváčka mení plány pomerne často, či už ide o predmanželskú zmluvu alebo pobyt v Kanade. Nech je to ale ako chce, mala by sa s manželom rozumne dohovoriť, pre pokoj ich synov by to totiž bolo to najlepšie.

Obľúbená speváčka sa na nedostatok noviniek z Plekancovho života nemôže sťažovať. Hokejista potvrdil jeho nový vzťah s tenistkou Luciou Šafářovou, aj keď tvrdí, že s ňou zatiaľ spoločnú domácnosť nevedie. K Vondráčkovej sa ale dostali šokujúce informácie!

Článok pokračuje na ďalšej strane…