Nikdy jej to nepristalo viac: Jasmina Alagič ukázala tehotenské bruško a zmenila image! FOTO

Moderátorka Jasmina Alagič nikdy nebola krajšia. Sú tomu už dva mesiace, čo cez Vianoce na svojom Instagramu oznámila, že so snúbencom Rytmusom (42) čaká bábätko. Keď potom prišla s informáciou, že v jej brušku rastie chlapček, verejnosť už len očakávala, kedy na nej začne byť tehotenstvo vidieť. Jasmina sa teraz pochválila fotkou, na ktorej ukazuje svoje malinké bruško.

Keď sa Rytmus rozišiel s Darou Rolins a začal randiť s Jasminou Alagič, nikto ich vzťahu nedával moc veľké nádeje. Ukázalo sa, že medzi moderátorkou a rapperom preskočila veľká iskra a z milencov sa čoskoro stal oficiálny pár. Len o niečo neskôr prebehla romantická žiadosť o ruku a v decembri minulého roka sa hrdličky pochválili správou, že už o pár mesiacov sa ich rodina rozrastie o ďalšieho člena.

Fanúšikovia boli zvedaví, kedy bude tehotenstvo na štíhlej kráske spoznať. Niektorí z nich boli dokonca tak nedočkaví, že Jasmine písali a pýtali sa jej, prečo schováva bruško. Tá na tieto správy zareagovala nádhernou snímkou, na ktorej ukázala, ako jej synček rastie.

Článok pokračuje na ďalšej strane…