Prvé zábery exfarmárky Mirky s napichanými perami: Pozrite, ako s nimi vyzerá!

Mirka Csorbová si po náročných týždňoch v markizáckej šou Farma konečne užíva reálny život, v ktorom jej robí spoločnosť aj najväčší televízny parťák Matej Jurčovič. Krásna východniarka už na statku spomenula, že po návrate domov plánuje istý zákrok a ako sa zdá, netárala len tak do vetra.

Aj keď je Mirka Csorbová z reality šou Farma 11 späť v pohodlí svojho domova len zopár dní, nezaháľa a naplno si užíva vymoženosti moderného sveta. Kým pred televíznymi kamerami kydala hnoj, umývala špinavý riad a bafkala tabak, “na slobode” investuje čas predovšetkým sama do seba.

Najmladšia účastníčka Farmy 11 má za sebou náročnejšie obdobie, kedy bola nielen odlúčená od domova a rodiny, ale musela aj pred televíznymi kamerami znášať množstvo urážok a poníženia. Dnes si už však Mirka opäť užíva radosti a veci, ktoré boli do nástupu do šou súčasťou jej života.

To však ešte nikto nemohol tušiť, že o pár dní bude zo šou vyradený aj Matej Jurkovič z dôvodu fyzického útoku, po ktorom mal podľa vyjadrení televízie Markíza skončiť ďalší zo súťažiacich v nemocnici. Matej a Mirka si tak užívajú rozvíjajúci sa vzťah aj mimo kamier, pričom sa pravidelne objavujú v spoločnosti ďalších vypadnutých farmárov.

Ako sa však zdá, každá séria musí mať svoju najvýraznejšiu hviezdičku, ktorá okamžite po odchode zo statku podľahne vymoženostiam estetickej medicíny.

Článok pokračuje na ďalšej strane.