V dnešnej epizóde Farmy uvidíte celú bitku: Matej trafil Rasťa hlavičkou!

17. októbra televízia Markíza informovala o drsnom konflikte, ktorý sa odohral v priestoroch reality šou Farma, v dôsledku čoho bol silný hráč Matej Jurkovič z hry nadobro vylúčený. Diváci tak s napätím očakávali, kedy sa daná bitka odohrá na obrazovkách a o incedente sa dozvedia viac. Dámy, konečne sme sa dočkali!

Konflikt medzi Matejom a Rasťom, z čoho rezultoval fyzický útok zo strany statného Bratislavčana, otriasol celou Farmou. Až tak, že sa musel z hry o 75 000 EUR porúčať. Na obrazovke sa objavili prvé momenty z tohto nechutného konfliktu. Čo bolo dôvodom tohto nezmyselného aktu?

Na Farme sa už v utorok rozpúta hotové peklo, ktoré zasiahne atmosféru na celom statku. Diváci sa tak dočkajú pohľadu na konflikt, ktorý vylúčil Mateja Jurkoviča definitívne z hry. Fitnessák, ktorý si aktuálne užíva vzťah s vypadnutou Mirkou, už totiž stráca nad sebou kontrolu a ide do tuhého.

Takmer tri týždne sa fanúšikovia Farmy nevedia dočkať momentu, kedy Matejovi Jurkovičovi rupnú nervy a podá si jedného zo svojich súperov. Kým doposiaľ boli motív bitky a meno ďalšieho aktéra, ktorý mal po svalnáčovom útoku skončiť v nemocnici, neznáme, dnes je už na základe odvysielanej ukážky viac ako pravdepodobné, že sa obeťou herca pre dospelých stal východniar Rasťo Mojsej.

Článok pokračuje na ďalšej strane.