Záhadná výpoveď Judity obžalovanej z brutálnej vraždy Tomáša († 16). Unikli FOTKY z mobilu tesne pred vraždou!

Vražda Tomáša († 16) na Slovensku v Žiline je prípadom, ktorý ostro sleduje celé Slovensko. Podľa pôvodných informácií ju mal spáchať falošný odpočtár elektriny. Obvinená z nej bola nakoniec jeho rovnako stará kamarátka Judita. Tá sa vo štvrtok postavila pred súd. 

Vražda Tomáša († 16) v máji 2019 stále nebola pre verejnosť uspokojivo vysvetlená. Najnovšie sa dokonca podarilo získať fotky priamo z mobilu Judity, ktoré ukazujú, čo sa dialo len 15 minút pred incidentom.

Vo štvrtok o pol deviatej ráno sa začalo súdne pojednávanie v prípade vraždy tínedžera Tomáša († 16). Sudkyňa Okresného súdu v Žiline vylúčila o 8.49 po krátkej porade senátu verejnosť. Dôvodom je najmä vek obžalovanej i obete. Podľa informácií Nového Času na pojednávanie prišla za rodinu obete iba jediná Tomášova teta. Mama Andrea a otec Vladimír neprišli.

„Sú zlomení, je to stále pre nich veľmi ťažké, obrovská trauma. Tomáško bol jeden zlatý, usmievavý chalan, po mame zdedil umelecké sklony, aj podobu. On bol rovnako ako je jeho mama citlivá umelecká duša. Neviem si sama vôbec predstaviť, ako by tu sedeli na tejto úzkej chodbe spoločne s rodinou obžalovanej,“ prehovorila pre Nový Čas rodinná priateľka Ivana, ktorá prišla ako morálna podpora rodiny zavraždeného chlapca. Teta zavraždeného chlapca sedí za poškodených v pojednávacej miestnosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.