HOROSKOP MAREC 2019: Býk bude nespokojný, na blížencov čaká láska.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožci, pri hľadaní stabilného zväzku ste veľmi vytrvalí. Máte odvahu, ale tiež si dávate záležať na patričnej vážnosti. Rozhodne netúžite po krátkodobom milostnom romániku. Ľahkým terčom ste pre osoby, ktoré si rady užívajú všetky aspekty života a rozumejú materiálnym veciam. Vážnu známosť je možné nadviazať tiež v dňoch okolo 27. marca. Kariéra je pre vás teraz veľkou prioritou a zaslúžite si uznanie. Ste totiž veľmi spoľahliví a podarí sa vám splniť nejedna náročná úloha. Dokážete sa maximálne sústrediť a tvrdo idete za svojím cieľom. Čo negatívne vám prinesie Slnko v znamení Barana? Slnko v Baranovi je k vám negatívne naklonené, môžu vám doma vyčítať vašu prílišnú pracovitosť a neschopnosť odpočívať.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.)

Opačné pohlavie vás privádza do rozpakov a neviete, čo si o ňom máte myslieť. Náladu strieda ako na bežiacom páse a vy dávate najavo svoju nespokojnosť, ktorá vo finále smeruje ku konfliktom. Vodnári, v túto chvíľu nie je vhodná doba pre moralizovanie náprotivku. Neriešte zbytočné maličkosti, partnera to môže veľmi podráždiť. Pracovné prostredie je vám tak trochu nepríjemné, a to hlavne kvôli nadriadenému. Zrazu má na vás viac náročných požiadaviek, ktoré chce splniť bleskovo. Ak sa chcete s nadriadeným dohovoriť ohľadom predĺženia limitu, dajte na dni okolo 25. marca. Čo signalizujú hviezdy v oblasti peňazí? V tomto období máte skrátka na peniaze šťastie a ponúkajú sa vám rôzne príležitosti, ako ich získať.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Milé Rybky, do 20. marca sa cítite veľmi energické a fyzicky odolné. Slnko sa totiž nachádza vo vašom znamení! S opačným pohlavím si užijete celkom zábavné obdobie. Dokáže vás totiž od srdca rozosmiať a to sa vám na ňom veľmi páči. Môžete mať teda veľké šťastie na náprotivok, ktorého silnou stránkou je zmysel pre humor. Nadriadený má v tomto období viac nárokov a občas to s nimi preháňa. Môžete sa z jeho strany stretnúť s nepríjemným konaním, ktoré občas hraničí s aroganciou. Moc si teda nerozumiete a najmä okolo 21. marca vás môže niečím rozhodiť. Najfavorizovanějšie dni sú okolo 29. marca a pôjde o osobu, ktorá vám môže vniesť do života svetlo a otvorí vám oči v mnohých oblastiach vášho života.