Zažila samovraždu manžela, teraz aj syna. Slová, ktoré trhajú srdce

Len pár hodín po smrti hokejistu Bratislava Capitals Borisa Sádeckého († 24) šokovala slovenský šport ďalšia tragická správa! Včera v ranných hodinách našli na bratislavskej Kolibe bez známok života viceprezidenta spomínaného klubu a trojnásobného slovenského majstra Dušana Pašeka († 36). Niekdajší útočník sa obesil.

Dušan Pašek ml. bol synom legendárneho hokejistu Dušana Pašeka, ktorý si podľa záverov vyšetrovania siahol na život takisto sám, keď sa v roku 1998 zastrelil ako vtedajší šéf Slovenského hokejového zväzu. Bohužiaľ, rovnaký osud postihol aj jeho syna, ktorého bezvládne telo našli v piatok ráno na Kolibe.

Mladý Ceco síce nikdy nedosiahol úroveň svojho otca, no mal za sebou peknú kariéru ovenčenú tromi titulmi. V roku 2016 korčule zavesil na klinec, keď mu problémy s platničkami nedovolili pokračovať ďalej a vrhol sa na dráhu funkcionára.

Od momentu, kedy sa musela Alexandra Pašeková vyrovnať so smrťou svojho bývalého manžela a otca svojich dvoch detí, ubehlo už neuveriteľných 23 rokov. Napriek tomu, že sa dvojica rozviedla, k sebe obidvaja mali stále blízko – a ako Alexandra otvorene v rozhovore priznala, ešte zopár mesiacov po rozvode sa spolu “ťahali“. Náhla správa o tom, že hokejista Dušan Pašek, prezývaný tiež Ceco či Banán, zomrel vo svojej kancelárii, tak zarmútila celú rodinu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.