HOROSKOP MAREC 2019: Býk bude nespokojný, na blížencov čaká láska.

BÝK (21. 4. – 21. 5.)

Milí Býci, marcové obdobie je pre vás trochu náročnejšie, a to hlavne v oblasti vzťahov. Máte pocity nespokojnosti a podráždenosti, čo sa lásky týka. Nedarí sa vám nadväzovať pevné a dôverné vzťahy. Opačné pohlavie vás tiež rýchlo vyvádza z miery, čo si nechcete nechať za žiadnu cenu páčiť. Hoci ste veľmi šetrný a snažíte sa s peniazmi rozumne hospodáriť, teraz sa vám to vymyká trochu z rúk. Máte menšie zábrany v míňaní, našťastie sa však snažíte premýšľať nad dôsledkami, takže čoskoro dôjde k zmierneniu problémov. Čakajú vás nepríjemnosti aj v práci? Pripravte sa na možné konfrontácie s nadriadeným. Nie je ťažké ho teraz nazlostiť, takže sa snažte udržať svoje emócie pod kontrolou, Býci.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Milí Blíženci, s jarou prichádza láska. Venuša si aj v tomto mesiaci zakladá na utváraní nových a dobrých vzťahov! Vaše blíženecké prednosti si v tomto období môže niekto veľmi zamilovať! Ste magnetom pre nové objavy a jednoducho o ne nemáte núdzu. Priťahujete typy náprotivkov, s ktorými môžete konverzovať o čomkoľvek a ktorí vás chápu. Pracovné povinnosti pre vás teraz predstavujú skôr nepríjemné záležitosti a každodenný stres. Aj keď dokážete robiť niekoľko vecí naraz, začínate toho mať už dosť. Práce máte nad hlavu a neviete, čomu sa venovať skôr. V tomto období nestojíte o rozpory a nepríjemnú náladu v rodine, držíte sa teda skrátka a dávate si väčší pozor.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, s príchodom jari sa snažíte značne posilniť svoje sebavedomie a ide vám to veľmi dobre. Nadriadený vám veľmi rád zveruje úlohy, pretože verí, že ich do bodky splníte. Naviac vám pochvala od šéfa dodáva väčšiu sebadôveru a robíte to pre neho radi. Ste komunikatívny a ihneď viete, ako náprotivku osloviť. Darí sa vám najmä okolo 11. marca. Sústredíte sa skôr na aktivity s priateľmi a na rozširovanie priateľských väzieb. Ste však tiež veľmi rodinne založení a nechcete sa pripraviť ani o zážitky s najbližšími. Okolo 11. marca si môžete peniaze zarobiť rýchlym spôsobom alebo vám ich môžu nejako dohodiť priatelia.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

V tomto mesiaci pre mnohých z vás práca predstavuje miesto, ktorému sa chcete skôr vyhýbať. Nebaví vás večne naštvaný a urazený šéf, ktorý sa len do všetkých naváža a je nespokojný. V oblasti vzťahov neprežívate veľmi veľkú spokojnosť. Môžete mať síce šťastie na nový náprotivok, ten vás skôr alebo neskôr začne niečím dráždiť. Dôvodom môže byť jeho prílišná pracovitosť alebo napríklad výbušná povaha. Okolo 25. marca hviezdy zvýšene želajú zmierovaniu a príjemným chvíľkam s opačným pohlavím.

Článok pokračuje na ďalšej strane…