Manželka Schumachera v novom dokumente: V slzách opísala, ako na tom je!

Bolesť, slzy, ale aj nehynúca láska a odhodlanie! Nový dokument o sedemnásobnom majstrovi sveta Michaelovi Schumacherovi (52) je plný emócií. Jeho oddaná manželka Corinna (52) v ňom opísala ich jedinečný vzťah a tiež starostlivosť, ktorú po nehode celá rodina legendárnemu pilotovi venuje.

Pre okolitý svet bol Schumacher tým sebavedomým a ľadovo pokojným neporaziteľným pretekárom. Sedemnásobný majster sveta je ale v súkromí úplne iný. Pravý gentleman a muž, ktorý by pre svoju rodinu urobil čokoľvek. Zároveň sa ale vedel pobaviť a nič nemiloval viac, než podarenú párty s priateľmi a rodinou.

Práve rozdiel medzi koncentrovaným pilotom a uvoľneným otcom bol zrejme najviditeľnejší. Jeho obľúbenou srandou bolo hádzať svojich priateľov oblečených do bazéna.

„Je to jednoducho ten najmilší človek, akého som kedy spoznala,“ vyznala sa Corinna, s ktorou má dve deti, syna Micka, ktorý kráča v otcových stopách a pretekajú v seriáli Formuly 1, a dcéru Ginu-Mariu. Manželia sú už 26 rokov, ale posledných takmer osem je pre Corinne ťažkou skúškou.

V čerstvo zverejnenom dokumente sa po dlhom mlčaní vyznala zo svojich pocitov a aj napriek svoju statočnosť sa neubránila slzám

Článok pokračuje na ďalšej strane.