HOROSKOP MAREC 2019: Býk bude nespokojný, na blížencov čaká láska.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Tento mesiac je naklonený predovšetkým vzťahom a nachádzaniu nových známostí. Trochu viac si veríte a je to na vás konečne poznať! V tomto období pôsobíte najmä na sebavedomé a pracovité typy opačného pohlavia. Rozhodne sa snažíte viac aktívne konať a nepostávate len tak v pozadí. Okolo 10. marca ste doslova magnetom pre druhé pohlavie, vaša sebadôvera vám dodáva šmrnc. Máte maximálnu snahu vykonať všetko do bodky a splniť si všetky povinnosti. Po celý mesiac máte však sklony k mentálnemu vyčerpaniu, pretože máte latku nasadenú veľmi vysoko. A čo financie? Na svoje úspory a predmety si dávajte teraz väčší pozor, Panny. Môže dôjsť ku krádeži alebo vás môže niekto cielene oklamať.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Zoznamovanie je pre vás teraz výborná forma zábavy. Hľadáte lásku, ale nebojte sa, tá si vás v tomto období nájde sama! Možno chodíte okolo vášho budúceho náprotivku, ale zatiaľ o ňom nemáte tušenie. Poznávacím znamením je, že má veľmi priateľského ducha a rád pomáha ľuďom. Nedá sa povedať, že ste s prácou úplne spokojní. Povinností máte viac než dosť a čaká vás škála ďalších úloh. Ste však odhodlaní ísť do boja aj cez prekážky. Tento mesiac je veľmi priaznivý pre výlety! Máte záujem spoznávať nové miesta a vyhľadávate oblasti, v ktorých môžete relaxovať, ale aj filozofovať.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.)

Milí Škorpióni, pred sebou máte trochu ťažší mesiac, v ktorom musíte zaťať zuby. Peniaze sú pre vás teraz skôr slabinou a potrebujete si ich naozaj strážiť. Neriešite, ako veľmi míňate, ale bohužiaľ vás neskôr môžu stretnúť ťažkosti. Náročné pracovné dni vás čakajú predovšetkým okolo 12. marca. Vaša energia je rýchlo vyčerpaná, takže nie je na škodu sa v tieto dni sústrediť aj na relax. Hoci si svoju únavu nechcete pripúšťať, verte, že odpočinok vám môže neobyčajne prospieť. Ako to budete mať v marci v milostnej oblasti? Pozor, hlavne okolo 30. marca ste konfrontovaní s nevhodnými náprotivkami, ktorí vám skôr alebo neskôr pôjdu na nervy.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.)

Šťastie v láske je na vašej strane! Hviezdy vám pomáhajú v uskutočnení ďalších krokov, ktoré vedú k rozvoju vášho vzťahu, a to hlavne okolo 25. marca. Okolo 30. marca sa pripravte, medzi vami a vašim idolom zjavne preskočí iskra! Priaznivým aspektom v práci je to, že si neberiete kritiku príliš osobne. Snažíte sa udržať si pozitívne myslenie a neprepadať negativizmu, ktorý v práci hrozí. Všetko si totiž viete užívať a zlé veci hádžete za hlavu. Na peniaze máte teraz väčšie šťastie a môžete očakávať, že vzrastú vaše príjmy.

Článok pokračuje na ďalšej strane…