NOVÉ odhalenie: Pociťujete bolesť v tejto časti tela? Lekári varujú na nezvyčajný príznak OMIKRONU. U nezaočkovaných môže…

Za menej ako dva mesiace omikron ovládol svet, pričom globálne prípady jeho výskytu presiahli tristo miliónov. Kým kašeľ a dýchavičnosť boli kedysi jasnými príznakmi covidu-19, mnohí lekári teraz varujú, že symptómy sa vyvíjajú spolu s vírusom. Pozor by ste si mali dať najnovšie na bolesť tejto časti tela.

Ak pociťujete novú, nevysvetliteľnú bolesť v chrbte, môže to byť príznak covidu. Nové údaje z aplikácie ZOE Covid Study odhalili, že bolesť dolnej časti chrbta je jedným z ôsmich nových symptómov nákazy variantom omikron, informuje denník The Telegraph.

Ako prví o tom informovali lekári z Južnej Afriky, odkiaľ sa omikron začal šíriť do sveta. U pacientov zaznamenali bolesti svalov prejavujúce sa ako bolesť dolnej časti chrbta.

Podľa výsledkov najnovšieho výskumu pacientov s Omicronom sa môžu potešiť aj nezaočkovaní. Podľa štúdie na vyše 11-tisíc pacientoch bolo ziataľ neoficiálne preukázané, že v prípade nákazy Omicronom u nezaočkovaných …

Článok pokračuje na ďalšej strane.