Milovník detí Jackson si vzal dcéru Elvisa Presleyho: Prezradila, čo jej robil v posteli!

Presne pred dvadsiatimi piatimi rokmi sa Michael Jackson († 50) prvýkrát oženil. V slnečnej Dominikánskej republike si vzal Lisu Mariu Presley (51), dcéru legendárneho Elvisa Presleyho († 42). Manželstvo nemalo dlhé trvanie, už počas neho sa navyše začalo Jacksonovo meno skloňovať v súvislosti s obvineniami z pedofílie!

Písal sa štvrtok 26. mája 1994, keď si Michael Jackson vymenil manželský sľub s Lisou Mariou Presley (51). Už vtedy ľudia krútili hlavou a špekulovali o pravých dôvodoch spevákovho sobáša s dcérou Elvisa Presleyho.

Hovorilo sa o tom, že sa Jackson snažil odviesť pozornosť od obvinenia, ktoré z neho robilo pedofila. A táto šuškanda ešte zosilnela po rozvode, ktorý už v tichosti prebehol za necelé dva roky. Sama Lisa domnienky celkom priživila, keď sa dostalo na povrch, aký bol Michael v posteli. „Mali spolu veľmi intenzívny a aktívny sexuálny život. Raz rozprávala kamarátke, že je Michael v posteli divoký a úžasný, len mal množstvo dosť zvláštnych zvykov, „ píše Randy Taraborelli, spevákov dlhoročný priateľ, v knihe o jeho živote.

Článok pokračuje na ďalšej strane.