Jasmina Alagič zverejnila fotku so synom Sanelom. Fotka vystrašila fanúšikov!

Tým nebolo nič iné než veľká strašidelná bábka s dlhými bielymi vlasmi a v bielych šatôčkach, usadená na hojdacom koníkovi, ktorú slávna manželská dvojica umiestnila vedľa televízie.

Len málokto sa dokázal sústrediť na niečo iné ako na ňu! „Bojím sa tej bábiky v tom rohu … Je na infarkt,“ zhodovali sa v komentároch vystrašení Jasminini followeri.

„Fotka je krásna, pointu chápem, samozrejme … ale nejde si nevšímať tej slečny na koni, čo na mňa pozerá … Ide z nej veľa zlej energie!“ Písali moderátorke šou Česko Slovensko má talent, kde sa kráska s balkánskymi koreňmi objaví po boku herca a speváka Davida Gránského (29).

Len málokto si pritom uvedomil, že je skoro polovica októbra, a tak nejde o obvyklú dekoráciu v dome Rytmusa a Jasminy, kde tento pár vychováva synčeka Sanela (2), ale skôr ide len o nadmieru originálnu a skutočne neprehliadnuteľnú halloweenskú ozdobu.

Hoci ide o pomerne znepokojivú bábiku, počas týchto morbídnych sviatkov sa fantázii medze nekladú. Možno teraz Jasmina nastolí nový trend a klasické dlabané tekvice budú budúci rok pasé!

FOTOGALÉRIA: