SuperStar 2020 štartuje už v nedeľu: Neuveríte, ktorá kráska bude moderovať!

Obľúbená spevácka súťaž SuperStar sa už v nedeľu vracia späť na televízne obrazovky. Na divákov čaká prekvapenie, a to v podaní päťčlennej poroty. Ako takmer každý rok tak aj tento rok tam zasadne Pavol Habera. Spoločne s ním o osude súťažiacich bude rozhodovať Leoš Mareš a traja ďalší. 

Okrem toho nám prinesie aj niekoľko noviniek – novú zostavu poroty, ktorá bude tentokrát až päťčlenná, a úplne novú moderátorku. Kto to bude?

Na obrazovky televízie Nova sa po dlhšej pauze vracia populárna súťažná relácia SuperStar. Premiéra odštartuje v nedeľu 16. februára a diváci potom pokračovanie súťaže budú môcť sledovať každý ďalší nedeľný večer.

Okrem sumy dva milióny korún čaká na výhercu jedinečná možnosť preraziť v hudobnom priemysle. Na divákov tento rok čaká novinka a tou je päťčlenná porota. Ako už tradične medzi porotcami uvidíme Pal’a Haberu . K nemu sa tento rok novo pridá aj Leoš Mareš (43), ktorý má so SuperStar mnohoročné skúsenosti však ako moderátor. „Pavol Habera zostáva a všetko okolo neho sa mení,“ povedal Leoš Mareš.

Článok pokračuje na ďalšej strane.