Premárnená šanca „poštára“ Lacka: Takto žije dva roky po vyhodení zo SuperStar

SuperStar dala Ladislavovi Agyalovi (18) niečo, čoho sa nedostalo nikomu inému. 

Hoci ostal pred bránami semifinále, všetci, ktorí sledovali spevácku šou, si skromného chlapca s vlastným hitom Pošta pamätajú. Okrem sympatickej bezprostrednosti a skromnosti zaujal smutným životným príbehom.

Žil iba s mamou, ktorá je na invalidnom dôchodku, otec pijan od nich už, našťastie, odišiel. Bývali v katastrofálnych podmienkach, v jednej izbe, kde nebolo miesto ani pre stoličku… Ľudí aj porotu Laci dojal natoľko, že televízia Markíza vyhlásila pre tínedžera zbierku. Nazbieralo sa vyše 51-tisíc eur.

Jeho bývalý manažér je však znepokojený aj tým, že „mladý pán“ zanedbával školu. A Laci to Šarmu priznal. „Je pravda, že som do školy istý čas nechodil pre povinnosti zo SuperStar. Je to veľmi vyčerpávajúci proces. Túžil som po krátkom odpočinku, no nie vždy mi to ospravedlnili. Za svoju abstinenciu som dostal podmienečné vylúčenie, ale beriem to ako sankciu…“.

Ďalšie peniaze mu dal Leoš Mareš (43) za vystúpenie na jeho koncerte. Lackov hit Pošta si vtedy pospevovali úplne všetci, dnes si na neho nikto nespomenie. Zdá sa, že Angyalovi ušiel vlak!

Článok pokračuje na ďalšej strane.