Ivan označil Luciu za sociopatku: Tá mu posiela tvrdý ODKAZ!

Lucia a Ivan, ktorých spojila šou Svadba na prvý pohľad, patria aktuálne k najpreberanejším témam slovenského národa. To, či ich manželstvo stále pretrváva, zatiaľ nevedno – isté je len to, že má brunetka na podnikateľa ťažké srdce, čo ju dohnalo k ostrému vyjadreniu.

Po extrémne rýchlej svadbe a medových týždňoch mali nastať romantické chvíle novomanželov, počas ktorých sa do seba zamilujú. Zrejme takto si to predstavovali účinkujúci i produkcia markizáckej relácie Svadba na prvý pohľad. To však ešte netušili, ako veľmi sa mýlili. Namiesto lásky totiž prichádzajú vážne obvinenia na adresu milovaných polovičiek.

Vzťahy medzi televíznymi manželmi Ivanom a Luciou sú dosť vyhrotené, pod čo sa podpísala najmä kráskina minulosť a kolaudačná párty, po ktorej novopečená nevesta skončila polonahá, ležiac na gauči s cudzím mužom. Po niekoľkých spoločných dňoch tak ženích svoju vyvolený označil za sociopatku.

Odborníci zrejme šliapli poriadne vedľa v prípade zosobášenia Lucie a Ivana, keďže sa medzi nimi objavuje problém za problémom. Napriek tomu, že 39-ročný podnikateľ bol zo svojej manželky nadšený, radosť z neho veľmi rýchlo opadla. Scény pre dospelých a ťažká závislosť na drogách nevesty totiž boli len slabým začiatkom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.