Ako žije syn Ivety Bartošovej Artur Štaidl? K otcovi si nasťahoval krásnu priateľku!

Mama by na neho bola pyšná. Z kedysi najsledovanejšieho dieťaťa Česka je totiž dospelý chlap. Syn tragicky zosnulej speváčky Ivety Bartošovej Artur Štaidl si už kúpil svoje prvé auto, a dokonca žije spolu s priateľkou!

Keď sa Iveta Bartošová pred piatimi rokmi rozhodla skokom pod idúci vlak ukončiť svoj život, vzdala sa toho najcennejšieho, čo rodič môže mať. Nevidela dospieť svojho jediného syna Artura, ktorý jej bol po celý život všetkým. Ak by dnes ešte žila, bola by na neho pyšná. A to právom. Artur Štaidl jej totiž hanbu rozhodne nerobí.

Nielenže, rovnako ako jeho dievča, študuje Vysokú školu hotelovú v Prahe, ale chová sa ako dokonalý gentleman. Keď totiž prišiel so svojou krásnou priateľkou ku škole a zistil, že v blízkosti nie je žiadne voľné parkovacie miesto, zastavil, aby jeho partnerka mohla vystúpiť, a sám išiel vozidlo zaparkovať na najbližšie voľné miesto, ktoré bolo približne kilometer od budovy školy.

Pyšná by naň Iveta bola aj z iného dôvodu. Hoci po nej, vzhľadom na to, že len vila sa predala za sedem miliónov českých korún, zdedil milióny a po svojej smrti mu zarobila ďalších tri a pol milióna korún, nekúpil si žiadne žihadlo, ale „obyčajnou“ Škodu Octaviu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.