Ivan označil Luciu za sociopatku: Tá mu posiela tvrdý ODKAZ!

„V tomto nemôžem ďalej pokračovať, ťahať to. Nemá to význam, iba by som sa sám trápil. Takže ja tento vzťah, toto takzvané partnerstvo, končím,“ vyjadril sa na kameru 39-ročný sympaťák. A hoci budú jeho slová odvysielané v televízii až vo štvrtok večer, Markíza už na svojom webe ponúkla priaznivcom šou krátke video, ktoré sa dostalo aj k Lucii.

Inštruktorku baby plávania jej muž, pochopiteľne, vôbec nepotešil. Prostredníctvom Instagramu mu preto nezostala nič dlžná a verejne mu poslala poriadne štipľavý odkaz.

,,Takže po novom som sociopat. Ivan, Ivan, že to zrovna ty povieš, čo ťa v reáli nemajú ľudia radi,” Lucka odkázala svojej “láske”, pričom doložila aj troch vyrehotaných smajlíkov.

Okrem toho sa televízna hviezdička stroho vyjadrila na otázky typu, či sa účastníci programu riadia scenárom. ,,Hmmm,” zneli jej odpovede, naznačujúce, že na úvahách divákov bude zrejme kus pravdy.

Nielenže odpovede nevesty Lucie skutočne často voňali atmosférou roku 2008 a nemenovanej slovenskej sociálnej siete, no tiež vo svojich vysmievačných poznámkach zamlčala jednu skutočnosť – že presne vedela, do čoho ide, keď sa prihlásila do televíznej šou.

Účastníci podobných projektov totiž musia rátať s tým, že bude nielenže odhalené a prepierané ich súkromie, ale že budú na obrazkovách postavení v takom svetle, v akom si to budú producenti želať. Na to, aby si popravili reputáciu – ak si to želajú – slúžia práve sociálne siete. Či sa to ale Lucii v tomto prípade podarilo, už nechávame na posúdení každého čitateľa.

FOTOGALÉRIA: