Neskutočný hazard učiteliek! S deťmi prebehovali koľaje, keď blikali svetlá. Pozrite si VIDEO!

Neskutočné! Tri učiteľky hazardovali so životmi svojich malých zverencov – s 13 deťmi sa vrhli cez koľaje na priecestí v Řeporyjích v momente, kedy boli spustené závory a zapnuté výstražné svetlá! Celú situáciu zachytili kamery a video sa následne objavilo na sociálnych sieťach. Prípadom sa zaoberá polícia.

Namiesto aby usporiadane počkali, až sa závory zdvihnú a bude bezpečné prejsť, vrhli sa ženy aj s deťmi cez koľaje. Ako by ich ani nezaujímalo, že závory sú spustené a blikajú červené výstražné svetlá!

Nebezpečný manéver zachytili kamery inštalované na priecestí v pražských Řeporyjích v stredu 5. februára krátko pred poludním, zábery následne na Mall.tv zverejnil řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS). „Sú situácie, v ktorých by malo byť bezpečie na prvom mieste. A takou je aj moment z nasledujúceho videa, “ uviedol.

Podľa miestnych sa najskôr skupina ponáhľala na vlak do Prahy. „Mimo záber sa nachádza železničná stanica, v ktorej by bol vidieť stojaci vlak s pravidelným odchodom 11:59 z Praha-Řeporyje smer Praha -Smíchovské nádražie,“ komentoval video Lukáš. VIDEO si pozrite na nasledujúcej strane…

Článok pokračuje na ďalšej strane.