Obľúbený moderátor vytiahol syna: Tento fešák boduje v modelingu!

Sympatický herec a moderátor Martin Nikodým (47) na premiéru nového sci-fi filmu Alita: Bojový anjel dorazil aj so synom Adamom (18). Finalista modelingovej súťaže na rozdiel od svojho slávneho otca ale úsmevom šetril, takže sa dá predpokladať, že s filmom až tak spokojný nebol …

Slovenský moderátor Martin Nikodým bude podľa všetkého veľkým milovníkom sci-fi, nechýbal totiž napríklad na premiére filmu Prvý človek s Ryanom Goslingom (38), ktorý bol o astronautovi Neilovi Armstrongovi, a nevynechal ani slávnostné uvedenie snímky Votrelec: Covenant, v ktorom zažiaril Michael Fassbender (41).

Na filmovú adaptáciu legendárnej mangy (japonského komiksu) Alita: Bojový anjel vzal so sebou tento účastník slovenského verzie Tvoje tvár má známy hlas i svojho syna Adama.

Pohľadný blondín sa vlani dokonca dostal do najužšieho výberu prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2018. Hoci tento teenager nemal rozhodne žiadne ambície postaviť sa na prehliadkové mólo, nechal sa predsa len presvedčiť „hľadačom talentov“ v obchodnom centre, že by to mohol skúsiť.

Článok pokračuje na druhej strane.