Ženatý Prachař PRISTIHNUTÝ s milenkou: Zbalil slávnu superkrásku!

A je to vonku! Jakub Prachař (36) je síce stále ženatý s Agátou (34), ale už niekoľko mesiacov si užíva po boku inej krásky. Dvojica sa prvýkrát stretla na tohtoročnom filmovom festivale v Karlových Varoch, ale zaiskriť to medzi nimi malo až o zhruba mesiac a pol neskôr.

Manželstvo Agáty a Jakuba Prachařových si prešlo mnohými drsnými skúškami. Figurovali v ňom početné nevery na oboch stranách. Zlé momenty sa striedali s tými nádhernými, kedy obaja dávali všetkým najavo, ako sa milujú. Ale ako sa ľudovo hovorí, tak dlho sa chodí s džbánom po vodu, až sa ucho odtrhne.

Dvojica sa prvýkrát stretla na karlovarskom festivale, kde síce obaja mali pracovné povinnosti, ale večery trávili v Becher ‚s Bar v Grandhoteli Pupp, kam mali prístup len VIP hostia. Navyše bol Prachař vo Varoch bez Agáty, ktorá bola v tom čase s deťmi na chalupe, takže si v pokoji užíval. Teraz už spolu tvoria pár a Blesk ich dokonca spolu vyfotografoval.

S informáciou o novom vzťahu Jakuba prišiel ako prvý Blesk. Denník zamilovanú dvojicu nachytal, ako sa vedú ruka v ruke z koncertu. Jakub sa zrejme zamiloval už pred nejakou dobou. A koho že to vlastne Jakub zbalil?

Článok pokračuje na ďalšej strane.