Ľubo konečne priznal, čo mu na Júlii prekáža: Nuž, ani sa mu nečudujeme!

Markizácka relácia Svadba na prvý pohľad vyvolala zo strany divákov búrlivé diskusie. Mnohí sú zvedaví, ako bude pokračovať vzťah účinkujúcich po tom, čo si povedali ,,ÁNO“ bez toho aby sa poznali. Jedným z novomanželských párov je Júlia a Ľubomír, u ktorých sa však objavujú prvé problémy.

Nie každý jedinec by v sebe dokázal nájsť odvahu postaviť sa pred oltár, čakajúc na úplne neznámu osobu. 28-ročný športovec bol v úvode výberom odborníkov unesený, keďže k nemu v bielych šatách dokráčala príťažlivá a obdarená blondínka, presne podľa jeho prvotných predstáv o dokonalej neveste.

Tisíce divákov s napätím sledujú pokračujúci vývoj vzťahu troch párov, ktoré sa doposiaľ v rámci vysielania predstavili. Medzi najmladších účastníkov sa zaradili Ľubo s Júliou, tí si po sobáši naslepo užili medové týždne na Zanzibare. Práve tam ale začne romantická idylka nečakane škrípať.

Novomanželia tak dostali možnosť lepšie sa spoznať na krásnom mieste, kde majú absolútne súkromie. Obaja tak môžu zistiť dobré i zlé stránky človeka, s ktorým by mohli stráviť zvyšok života. Rodák z Bernolákova sa však zrejme zameral na veci, ktoré mu na jeho partnerke prekážajú.

Článok pokračuje na ďalšej strane.