Ženatý Prachař PRISTIHNUTÝ s milenkou: Zbalil slávnu superkrásku!

Jeho novou láskou je úspešná topmodelka Denisa Dvořáková (28). K partnerskému vzťahu so odmietli vyjadriť a obrnili sa hradbou mlčania, ale nijako sa ani neskrývajú.

Oproti tomu Jakubova ešte stále manželka poskytla eXtra.cz exkluzívne vyjadrenie. „Ja sa musím starať o deti, na toto nemám čas,“ povedala Agáta a dala najavo, že ju rozpad manželstva bolí, ale na prvom mieste sú jej deti .

„Nebudem odpovedať na každý jeden dotaz, ktorý mi v posledných dňoch chodí. S Jakubom sme v kontakte a veci, ktoré medzi nami sú riešime a budeme riešiť jedine spolu. Niektoré udalosti nie sú vždy úsmevné, zvlášť s ohľadom na deti, ale podobné situácie sa proste dejú. Som si istá, že akýkoľvek vývoj vecí medzi nami prebehne v pokoji a tak, aby sme obaja ostali v živote Mii a Kryšpína. „

Všetkým je tak už nad slnko jasné, že šesťročné manželstvo, o ktorom si všetci mysleli, že prežije všetko, sa skutočne rozpadlo. Musel by sa stať zázrak. Ale to si zrejme nemyslia ani mamička Agáty, herečka Veronika Žilková, ktorá nedávno uviedla, že Agáta sa s Jakubom rozvádza.

FOTOGALÉRIA: