PREZRADENÉ! S týmto sa Kika ešte nepochválila: PRAVDA o jej priateľovi!

Na povrch vyplávalo tajomstvo vyzývavej Kiky, ktorá až doteraz hovorila len o akomsi záhadnom priateľovi. Zdá sa však, že fotomodelku vonku čaká zadaný muž, ktorý ju skrýva pred partnerkou. Alebo dokonca pred manželkou?

Fotomodelka Kristina Dali a vodič sanitky Radovan Dulin sa zaradili medzi najstabilnejšie dvojice jedenástej série reality show Farma. Ani jeden z nich sa však od začiatku netajil tým, že doma zanechal drahú polovičku. Informácie o Kikinom priateľovi, ktoré najnovšie vyplávali na povrch, sú ale poriadne zarážajúce.

Odvážna Kristi Dali, ktorá trávi väčšinu času na Farme s najlepším kamarátom Radom Dulinom, to už neskrýva. Až doposiaľ sa hovorilo skôr o Radovej snúbenici, ktorá sa rozhodla prehovoriť o ich vzťahu a o tom, ako vníma účinkovanie Popradčana na statku. Snúbencovi napokon venovala slová, ktoré zrejme len tak ľahko nepredýcha.

Hoci kočka zo západu pred kamerami pôsobí ako drsné a sebavedomé žieňa, nepúšťajúce si druhých ľudí príliš k telu, v živote si prešla viacerými útrapami. Kráska sa priznala, že v mladosti kvôli problémom v rodine holdovala drogám a teraz na povrch vytiahla pravdu o jej vyvolenom, ktorého neustále nazýva priateľom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.