PREZRADENÉ! S týmto sa Kika ešte nepochválila: PRAVDA o jej priateľovi!

Počas súkromného rozhovoru so spriazneným východniarom sa modelka priznala, že neznámy muž je v skutočnosti ženatý, a tým pádom sa nejedná o partnera, ale v podstate o milenca. Brunetka sa Radovi zdôverila, že kvôli zamotanému trojuholníku neraz skončila v slzách, a to i po tom, ako ju s neverníkom prichytila jeho manželka.

Kristi sa rozhodla vyjsť s pravdou von Radovi, ktorý jej je zo všetkých farmárov najbližší, sa zverila s krutou realitou. “Ja som veľmi veľmi chcela, veľmi. Som aj trpela, veľmi a to on vie, veľmi. Vieš jak veľa som plakala? Veľmi veľa. To je také, keď ťa niekto stále presviedča, že bude s tebou a nič. A idú na dovolenku spolu. Vieš, dajú si fotky spolu… on nie, ale ona si dáva,” priznáva v otvorenom rozhovore.

“Ona nás akože spolu načapala raz, proste mu to odpustila a tak. A to sú také veci, že ma to úplne že ma to uráža, vieš. Chová sa ku mne pekne, že naozaj zatiaľ v živote nikto nebol ku mne, krajšie sa nechoval ku mne jak on,” dodáva na záver.

Kristi je teda v nezávideniahodnej situácii, jej sympatie u divákov možno vďaka tomuto priznaniu o čosi klesnú. Čo si o tom myslíte vy?

O jej slovách si ale myslia svoje Martin Šmahel a Zitron, ktorí farmárke vyčistia žalúdok.

VIDEO: