Barbora Švidraňová má koronavírus aj napriek očkovaniu. Priznala neľahký priebeh a túto chybu!

Sympatická herečka a speváčka Barbora Švidraňová (33) prežíva v posledných dňoch ťažké obdobie. Ako totiž priznala, obávaný covid si našiel aj ju. Speváčka skončila zatvorená vo svojom byte a pustila sa do boja s vírusom, ktorý ju úplne vyradil z prevádzky. 

Očkovanie proti koronavírusu nemôžeme brať ako zázračný liek, ktorý nás všetkých ochráni predtým, aby sme sa nakazili. Je to však ochrana predtým, aby sme skončili v nemocnici s ťažkým priebehom.

Napriek tomu, že sa môžete nakaziť aj potom, čo ste sa zaočkovali, určite to nie je dôvod na to, aby ste sa tomu vyhýbali. Koronavírus počas takmer dvoch rokov dostal naozaj množstvo ľudí a je predpoklad, že keď ste ho ešte nemali, čoskoro sa nakazíte aj vy. Svoje o tom vie aj herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá na sociálnej sieti opísala, ako sa cíti.

Nuž, covid-19 sa nevyhýba ani tým, ktorý sú zaočkovaní. Barbora je toho jasným príkladom. „Heeej, presne vyzerám tak ako sa cítim. Teda, dnes už je oveľa lepšie, toto je fotečka z pred troch dní, ale bol to záhul,“ napísala Barbora na Instagrame a zverejnila fotku, na ktorej jasne vidno, že nie je vo svojej koži (FOTKU nájdete na konci článku).

Článok pokračuje na ďalšej strane.