Mirka a Matej pritvrdzujú! Chúťkam sa oddali holí pred celým národom!

Mirka a Matej sa k sebe od začiatku mali, aj keď mladá východniarka od prvej chvíle popierala akýkoľvek fyzický kontakt s nabúchaným gigolom z Bratislavy. “Veď má 40 preboha,” dušovala sa tmavovláska.

Netrvalo ale dlho a ich vzájomné sympatie skoro zbúrali sluhovskú miestnosť. Po niekoľkých týždňoch sa tam totiž ocitli osamote a to bola jedinečná príležitosť. Počas vysielania Farmy ste mohli zachytiť celý “akt”.

Vhupli na to mladá Košičanka Mirka Csorbová (19) a Bratislavčan Matej Jurkovič (41), ktorý priznal, že má skúsenosti s prácou gigola a vyskúšal si aj nakrúcanie porna. Drsnú kritiku si zlízla najmä brunetka.

Na jej adresu mnohí nešetria nelichotivými a vulgárnymi poznámkami, situácia sa dokonca zvrhla až natoľko, že na jej obranu musel prehovoriť jej otec!

Kým otec Mirky Csorbovej si v diskusiách na sociálnej sieti dcéru oddane zastáva, ona mu svojím správaním do karát vôbec nenahráva. Práve naopak – najnovšie kráska z východu spolu s jej vyvoleným Matejom Jurkovičom pritvrdili a spod perinky sa nahí presunli priamo pred kamery!

Článok pokračuje na ďalšej strane.