DOJAL CELÝ SVET: Malý chlapec s Downovým syndrómom dostal Harryho a Meghan do kolien!

Kráľovská rodina sa opäť rozrastie! Meghan Markle a princ Harry čakajú prvého potomka a blahoželá im celý svet. Vojvoda spoločne s vojvodkyňou nedávno odleteli do mesta Dubbo v Austrálii, kde ich čakalo milé prekvapenie.

Meghan Markle (37) a princ Harry sú momentálne kvôli svojim kráľovským povinnostiam na návšteve v Austrálii. Manželia len nedávno odhalili radostnú správu o tehotenstve vojvodkyne.

V Austrálii, konkrétne v meste Dubbo, ich čakalo milé prekvapenie, ktoré chytilo za srdce nielen vojvodu s vojvodkyňou, ale celý svet. Hneď po príchode ich srdečne vítal malý päťročný chlapec s Downovým syndrómom.

Obaja k nemu pokľakli a on ich najskôr úprimne objal a potom nejakú chvíľu obdivoval fúzy princa Harryho. Jeho správanie bolo úprimné, milé a nevtieravé. Meghan aj Harryho tento okamih dojal a spoločne s nimi aj všetkých prítomných a sledujúcich.

Malý chlapec sa od dvojice nemohol odtrhnúť a ľudia sú nadšení z priateľského a vľúdneho správania vojvodu a vojvodkyne. Hromadne sa zhodujú, že obaja dvaja budú báječní rodičia so všetkým, čo k tomu patrí.

VIDEO nájdete na ďalšej strane…