Cibulková schytala drsnú kritiku v Let´s dance na jej postavu. Jej slová hovoria za všetko!

Dominika Cibulková je v tanečnej súťaži Let´s Dance veľkým prekvapením. Prvé kolo jej s tanečným partnerom Róbertom Pavlíkom vyšlo na výbornú a umiestnili sa na 3. mieste. Za svoje vystúpenie zožala veľa pekných komentárov, no po druhom kole to dopadlo opačne.

Na instagramovom profile relácie sa objavilo množstvo kritiky, predovšetkým na jej outfit, postavu no taktiež aj na samotný tanec.

Dominika sa počas druhého kola premenila na spevácku divu Jennifer Lopez. Svoje vystúpenie odtancovala na jej pesničku Let´s Get Loud a snažila sa jej trochu podobať aj vďaka svojmu vzhľadu. Kostyméri zvolili trochu odvážnejší outfit plný strapcov a kamienkov. Naša úspešná tenistka priznala, že sa konečne cítila sama sebou a tieto šaty sa jej veľmi páčili.

Komentáre na sociálnych sieťach však neboli príliš lichotivé a opäť raz sa ukázalo, že ľudia vedia byť skutočne neprajní a útoční. Napodobenie Jennifer Lopez ju stálo obrovskú kritiku a práve to, že sa obliekla do výrazných šiat, ľudia nevhodne okomentovali. Podľa niektorých by Dominika nemala mať na sebe niečo také odvážne, vzhľadom na svoju postavu.

Ku kritike sa vyjadrila aj na sociálnych sieťach.

Článok pokračuje na ďalšej strane.