Kráľovná tvrdo zasiahla proti neposlušnej Meghan! Prísna kontrola a prezeranie diárov

Verejnosť vojvodkyňu Meghan (37) často kritizuje kvôli porušovaniu kráľovského protokolu, avšak pravda je, že na ňu v jednom kuse niekto dohliada. Manželku princa Harryho (34) totiž úpenlivo sleduje kráľovná Alžbeta II. (93) a od istej doby ju navyše necháva kontrolovať!

Kto by čakal, že niekdajšia americká herečka si svoje miesto v britskej kráľovskej rodine už napevno vydobyla a dostala tak aspoň trochu voľnosti, mýlil by sa. Naopak vyšlo najavo, že už v časoch tesne pred jej minuloročnou svadbou s princom Harrym sa jej režim naopak sprísnil a od tej doby sa to nezmenilo.

Pôvodne totiž síce mala spoločne s Harrym kanceláriu a služobníctvo v Kensington paláci, napokon rovnako ako princ William (36) s manželkou Kate (37), ale to sa rýchlo muselo meniť. Ešte predtým, než sa odsťahovali do Frogmore Cottage, ich agenda sa začala vybavovať priamo v Buckinghamskom paláci, teda pod dohľadom samotnej kráľovnej.

Dôvodom malo byť údajne to, že služobníctvo bolo „zdesené“ po tom, čo sa do médií začal vyjadrovať otec Meghan, Thomas Markle (74) a jeho jedy plnili titulné strany britských médií. To bolo problémov, ktoré bolo nutné hasiť!

Článok pokračuje na ďalšej strane.