Kráľovná tvrdo zasiahla proti neposlušnej Meghan! Prísna kontrola a prezeranie diárov

„Toto rozhodnutie bolo urobené, keď začal Kensingtonský palác denne vydávať vyjadrenia ohľadom otca Meghan Markle,“ uviedol pre Daily Mail zdroj z paláca.

Vzhľadom na to, že kráľovská rodina nerada perie špinavé prádlo na verejnosti, bola to pre nich vtedy výzva. Ovšem presunom a kontrolami sa vraj všetko podarilo vyriešiť. Novo navyše dostala všetku komunikáciu pre Meghan a Harryho (a teraz iste aj pre novorodeného synčeka Archieho) na starosť Sara Lathamová, ktorá sa navyše v prípade krízy musia podrobiť povelom od kráľovninho tajomníka Donala McCabea.

V kompetencii Sary je tiež kontrola diárov Meghan a Harryho, aby žiadne dve verejné podujatia alebo oficiálne povinnosti neboli omylom napísané na rovnaký dátum a čas. „Zámer je zabezpečiť, aby boli koordinovaní so zvyškom kráľovskej rodiny a nestali sa tak samostatným» štátom «vo Frogmore Cottage,“ objasnil zdroj Daily Mailu s tým, že vojvoda s vojvodkyňou zo Sussexe sú v hierarchii dynastie až na štvrtom mieste za palácom včiel s kráľovnou, sídlom princa Charlesa (70) a Kensingtonským palácom, kde vládnu Kate a William. Tomu sa preto musia podriadiť.

FOTOGALÉRIA: