Opäť sa stal otcom. Boris Kollár má jedenáste dieťa! Podobu so synom nezaprie!

Boris Kollár má podľa informácií Plus jeden deň ďalšie, v poradí už jedenáste dieťa. Informovala o tom samotná mamička Miriam z Levíc, ktorá tvrdí, že otcom je práve predseda parlamentu.

Predseda parlamentu Boris Kollár sa stal opäť otcom. Predseda Národnej rady je teda už otcom jedenástich detí. O pôrode a ani o tehotenstve, pôvodne nikto nemal vedieť.

O tom, že sa Borisovi Kollárovi narodilo ďalšie dieťa, informoval portál Pluska.sk. Portál taktiež poznamenal, že najnovší prírastok Borisa Kollára, chlapec, sa mal narodiť už pred dvoma mesiacmi. O tom, že Mirka z Levíc je tehotná, taktiež nikto nevedel. Žena taktiež prezradila, že pár s Borisom netvorí.

„Z dieťatka sa obidvaja veľmi tešíme. Nový život je zázrak. V pláne to nebolo, podarilo sa. A som veľmi šťastná, že malý je zdravý, to je pre mňa najdôležitejšie. Bohužiaľ, je to verejne činná osoba, tak sa dalo čakať, že to asi vyjde von. Aj keď nie som tomu nadšená,“ ozrejmila podľa denníka Plus jeden deň, ktorý ju prišiel navštíviť osobne. ​

Článok pokračuje na ďalšej strane.