Moderátor Maroš Kramár tajil rozvod! Za 20 minút bolo po všetkom. Tieto slová po rozvode si mohol odpustiť!

V poslednej dobe bolo manželstvo Maroša Kramára (59) a Nataši Nikitinovej (51) ako na hojdačke. Raz kríza, druhýkrát zmierenie. Denník Nový čas priniesol exkluzívny rozhovor s moderátorom relácie Zázraky prírody, kde priznáva, že ich súd už oficiálne rozviedol.

Prvé manželské problémy sa na verejnosť dostali na konci roka 2017. Nepríjemnú situáciu sa im ale podarilo ustáť, a dokonca sa celá rodina na nejaký čas presunula na Kostariku. Zdalo sa teda, že je všetko tak, ako má byť, idylka medzi sympatickou právničkou a hercom a moderátorom Maroš Kramár však dlho nevydržala …

Moderátor Novému času priznal, že je s manželkou už niekoľko týždňov oficiálne rozvedený. A tak už je 20 rokov spoločného života len v spomienkach … Manželia spolu majú tri deti – Tamaru (18), Timura (17) a Marka (10).

O rozvode maminku Maroša Kramára informovala sama Nataša. “ Nataša bola za mnou pred dvoma dňami a oznámila mi to. Maroš ma v deň rozvodu pozval na obed, kde mi oznámil, že mamička, už máme po rozvode. Boli s nami aj vnúčatá, preto sme sa o tom viac pred nimi nebavili, „ potvrdila pre Pluska.sk mama Kramára pani Tatiana Kramárová. „Vidíte, 20 rokov boli spolu a za 20 minút je rozviedli. Bola to bleskovka, „ povedala pani Tatiana.

Článok pokračuje na ďalšej strane.