Moderátor Maroš Kramár tajil rozvod! Za 20 minút bolo po všetkom. Tieto slová po rozvode si mohol odpustiť!

Slovenský herec často zdržiava v Česku, kde nakrúca reláciu Zázraky prírody a má tu prenajatý byt. A práve v ňom ho paparazzi niekoľkokrát prichytili v sprievode iných žien. Marošovi nemožno uprieť jeho charizmu a um byť hviezdou v spoločnosti …

Aj keď sa mnohí domnievajú, že v rodine muselo byť poriadne dusno a lietali hrnce, hercove čerstvé slová po rozvode sú prekvapivo zmierlivé: “Život ide ďalej, sme absolútne v pohode. Celá rodina sme sa dohodli, že si budeme pomáhať. Sme si vyčistili stôl, život ide ďalej a možno to bude teraz ešte lepšie. Predsa len v tom manželstve v rámci tej rodiny sú veci, ktoré sa potom taja,” prezrádza pre Nový Čas spokojne Maroš Kramár, ktorý dostal podľa vlastných slov na narodeniny slobodu.

Ešte prekvapivejšie sú jeho slová o tom, ako prebehlo súdne konanie: “Tým, že sme sa dohodli, to všetko aj súd prebehlo za 20 minút. Aj tam nám hovorili, že sa to málokedy stáva, že sa ľudia takto bezproblémovo rozchádzajú. Ja som vďačný mojej žene za všetko to krásne, čo sme spolu prežili, ale dostali sme sa do bodu, kedy sa to ukončilo. Nič netrvá večne, ani láska k jednej slečne,” smeje sa herec, ktorý ani nepôsobí ako po ukončení 20-ročného manželstva.

FOTOGALÉRIA: