Najkrajšie bábo slovenského šoubiznisu: Dominika Cibulková ukázala Jakubka v celej kráse!

„Jakubkov prvý veľký deň je tu,“ napísala k fotke s rozkošnou bielou košieľkou s vyšitými iniciálkami J.N. doplnenými krásnymi belaso-bielymi topánočkami.

“Fíha, vyzerá ako z módneho časopisu, je skvelý!” komentuje jeden z followerov. “Malý je nádherný, najkrajšie bábo šoubiznisu,” pridáva sa ďalší.

No ešte ohurujúcejší outfit zvolila mama Dominika. Plisované šaty v jemnučkej orgovánovej fialovej farbe, hlboký V výstrih, no najmä perlová čelenka s rafinovanou sieťou spravili z tenistky priam princeznú – nevestu.

​Samozrejme, nemohol chýbať ani dokonalý makeup od vizážistu celebrít, Patrika Veselého, ktorého možno nazvať aj Dominikiným dvorným „maskérom“. „Och, bože, s makeupom od Patrika sa zdá, že som použila filter, no žiadny tu nie je. Dnes so mnou spravil zázraky,“ napísala nadšená mama malého Jakubka. Líčeniu v prírodných farbách skutočne niet čo vytknúť a nemožno sa Cibulkovej čudovať, že pridala hneď celú sériu fotiek.

Dych ale vyrazila aj záberom na miesto slávnosti – výzdobu nechala na profesionálov a tí stvorili skutočne umelecké dielo plné bielych kvetov.

FOTOGALÉRIA: