Kedysi 167-kilová Miška z Extrémnych premien: Po boku Lucid ako bohyňa!

Mimoriadne obľúbená relácia Extrémne premeny sa teší na obrazovkách televízie Markíza už zo svojej druhej série. Namotivovaní Slováci, ktorí sa rozhodli zmeniť svoj život k lepšiemu, tu podstupujú náročnú premenu, po ktorej sa z nich stávajú celkom iní ľudia.

Pred pár týždňami sa divákom TV Markíza predstavila 20-ročná Michaela Múcková, ktorej život strpčovalo jej telo. Predtým, než sa totiž Miška prihlásila do šou Extrémne premeny, žila v 167-kilovej schránke. Tomu je však dnes už dávno koniec – zo sivej bacuľky je dnes prvotriedna kočka!

Nežila, nemala priateľov, nechodila von, nezabávala sa. Miška, ktorej sa vďaka relácii Extrémne premeny zmenil život o 180 stupňov. Začala si plniť sny a robiť veci, na ktoré predtým nemala ani odvahu, ani chuť.

Michaela Múcková môže TV Markíza a trénerovi Marošovi Molnárovi s manželkou Zuzkou vďačiť naozaj za veľa – vďaka nim sa z nej stala doslova nová žena – nádherná slečna, ktorá sa môže pýšiť o polovicu nižšiu váhou, než s akou vstúpila do šou Extrémne premeny.

Článok pokračuje na ďalšej strane.