A JE TO TU! Monika Bagarová porodila dcérku s netradičným menom: PRVÉ FOTO s dieťatkom!

Po deviatich mesiacoch sa zo speváčky Moniky Bagárovej (25), niekdajšej účastníčky súťaže SuperStar a v súčasnosti jej porotkyňa, stala mamička. So svojím partnerom, MMA zápasníkom Makhmudom „Machom“ Muradovom (30), sa dočkali dcérky! Dostala zvláštne meno po členovi rodiny.

Mladučká speváčka Monika Bagárová , ktorá čakala so svojim partnerom Makhmudom Muradovom, ktorý pochádza z rodiny tadžických Uzbekov, bábätko, porodila!

Krásnu novinku v stredu oznámili šťastní rodičia na sociálnych sieťach, a dievčatko pomenovali Rumia Bagara Muradov. Krstné meno Rumia jepre Slovákov a Čechov možno netradičné, je údajne po babičke – matke Makhmuda.

Sám hrdý otecko na Instagramu hlásil: „Dnes som sa stal ešte šťastnejším, moja milovaná dcéra Rumia. Dieťa, to je odmena od najvyššieho. Alhamdulillah (Chvála Bohu!). Teraz som otec krásnej dcéry. Rozhodli sme sa dať nášmu dieťaťu meno mojej milovanej mamy – Rumia. Nech Ti Boh dá šťastný a dlhý život. Vitaj na svete, moja drahá dcéra! “ Napísal Muradov a doplnil ešte niekoľko srdiečok. Neváhali sa tiež pochváliť spoločnou snímkou chvíľu po pôrode. Fotku nájdete na nasledujúcej strane.

Článok pokračuje na ďalšej strane.