Krásna Monika Bagárová ukázala tehotenské bruško: Je to 5. mesiac, dohadujú sa fanúšikovia

Už si o tom dlho čvirikali vrabce na streche, Monika Bagárová (25) sladké tajomstvo však úzkostlivo tajila a nechala si oznámenie šťastnej noviny až na Vianoce. Kým sa slávni na Štedrý deň predbiehali v postování fotiek stromčekov, počkala si až na 1. sviatok vianočný, aby svetu s priateľom Makhmudom Muradovom oznámili, že budú rodina.

Pôvabná speváčka Monika Bagárová (25) a jej zápasník Makhmud Muradov (29) nadelili fanúšikom v stredu šťastnú novinu. Speváčka potvrdila informácie o tehotenstve a teší sa, až sa prvýkrát stane mamičkou. Zároveň rozhádali svojich fanúšikov, ktorí špekulujú, v akom mesiaci tehotenstva je. Jedni tvrdia, že v treťom, druhí odhadujú štvrtý až piaty.

“ Moji milí, 10 rokov ste tu so mnou, ste súčasťou môjho života a ja si vašej priazne neuveriteľne vážim. Preto, som sa nesmierne tešila, až sa s vami budem môcť podeliť o to najkrajšie v mojom živote. Budem MAMA !!!! !!!! ! „napísala Monika na svoj instagram pod fotku od vianočného stromčeka, pred ktorým stojí v tesných červených šatách, pod ktorými sa už rysuje tehotenské bruško. Jej priateľ Makhmud Muradov zvaný Mach ju nežne objíma okolo pása, spoločne potom drží fotku ultrazvuku ako dôkaz.

Lepší darček si dvojica ani nemohla priať. Pod fotkou sa okamžite vyrojili slávni gratulanti.

„Bruško má tak veľké, že je v piatom mesiaci,“ napísala do jedného z komentárov užívateľka Anna. „Podľa mňa je skôr v treťom,“ myslí si užívateľka Petra, ktorá sa vyjadrila v diskusiách pod snímkou. V podobnom duchu sa niesli desiatky komentárov.

Článok pokračuje na ďalšej strane.