Jakabovci vybrali kočík pre bábätko: TOTO by im závidela aj Cibulková!

Začiatkom mája sa na verejnosť dostala informácia, že Anna Jakab Rakovská, ktorá v seriáli Oteckovia stvárňuje učiteľku Alicu, nosí pod srdcom prvé dieťatko. Práve táto skutočnosť prinútila herečku k rozhodnutiu, že v obľúbenom dennom projekte už viac pokračovať nebude.

Sympatická brunetka totižto počas karantény fanúšikov na Instagrame informovala o svojom tehotenstve. Charizmatická východniarka tak spolu s manželom Robom Jakabom už pomaličky pre spoločnú ratolesť chystajú výbavičku.

Dvojica, ktorá tvorí pár približne štyri roky, však v sebe humor nezaprie ani vo vysokom štádiu tehotenstva, kedy už mnohé tehuľky zo sveta šoubiznisu chystajú luxusné výbavičky pre bábätká.

Začiatkom mája Anna Jakab Rakovská uverejnila na Instagrame fotografie s tehotenským bruškom, kde sa spolu s Robom Jakabom spoločne dívajú do zrkadla. ,,Tak som sa konečne pozrela do toho zrkadla a – sa mi zdá alebo? A to bude tou karanténou,” napísala vtedy k svojmu príspevku, čím odkryla tajomstvo a dala verejnosti na známosť, že s manželom očakávajú bábätko.

Článok pokračuje na ďalšej strane.