Ženu poslali slovenskí lekári s dolámanou chrbticou trikrát domov a tvrdili, že je hysterická

Odvtedy, ako bratislavskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode trolejbusu a osobného auta, prešiel už rok. Medzi cestujúcimi bola aj cudzinka Nataša, ktorá bola po nehode prevezená do ružinovskej nemocnice. Pre reláciu Reflex opísala, akú hrôzu tam zažila.

Hoci od nešťastia uplynul už rok, Nataša sa z hrôzy, ktorú zažila v ružinovskej nemocnici, ešte stále nespamätala. Neuveriteľný, šokujúci a smutný prípad odvysielala televízia Markíza vo svojej pravidelnej relácii Reflex. Pani Nataša by si ani vo sne nepomyslela, že i napriek zlomenine chrbta sa bude musieť dožadovať lekárskej starostlivosti a vyšetrenia vôbec.

Cudzinka pri dopravnej nehode utrpela vážne zranenie chrbtice. „Sedela som v trolejbuse. Šofér odrazu prudko zabrzdil, aby nenabúral iné auto. Keď som otvorila oči, ležala som na pravom boku na zemi trolejbusu. Nedokázala som sa otočiť,“ spomína žena.

„Záchranka ma previezla do ružinovskej nemocnice. A vtedy sa začala moja najhoršia nočná mora,“ dodala.

Lekár ju poslal na röntgenové vyšetrenie, ktoré ukázalo, že je všetko v poriadku. „Sestrička mi povedala, že môžem ísť domov,“ krúti hlavou.

Článok pokračuje na ďalšej strane.