Tragická nehoda českej Youtuberky Týnuš Třešničkovej: Dovolenka v Turecku skončila peklom! VIDEO z osudného večera nájdete v článku.

Známa a obľúbená česká Youtuberka sa počas dovolenky v Turecku stala obeťou šialenej nehody! Počas ohnivej show v reštaurácii utrpela vážne popáleniny. Jej priateľ, ktorý bol na mieste tiež, povedal viac …

Youtuberke Kristíne Třešňákovej (alias Týnuš Třešničková) sa na dovolenku v Istanbule nebude spomínať práve v dobrom. Krásna Youtuberka tu s priateľom, podnikateľom Viktorom Hájíčkem, išla na večeru do luxusnej reštaurácie. Lenže v momente, keď personál predvádzal ohňovú show, sa im táto podívaná vymkla z rúk a plamene náhle vystrelili smerom k hosťom. A medzi nimi sedela práve aj Týnuš.

Ako na tom presne je, sa zatiaľ nevie. Ako ale potvrdil sám jej priateľ, je to bohužiaľ celkom vážne. „Hneď po incidente sme boli prevezení do nemocnice. Mám popáleniny, ale moja priateľka Kristína Třešňáková je v oveľa horšom stave než ja. Ten večer to bola nočná mora a stále je, „opísal tureckému denníku Birgun Viktor Hájíček.

Snáď bude Týnuš v poriadku. Už teraz sa na Instagrame v jej fotkách z Istanbulu, keď ešte nikto netušil, čo sa čoskoro stane, hromadia desiatky a stovky želaní v skoré uzdravenie. Ďalším smutným paradoxom celej veci je, že Týnuš živila predovšetkým jej krása. Ak teda plamene zasiahli jej tvár, mohlo by to vážne ohroziť aj jej kariéru, ktoré už v tak mladom veku obetovala veľa času a úsilia.

VIDEO Z osudného VEČERA nájdete na ďalšej strane…