Tomáš sa nešetril kritikou ku rozchodu: Ja som sa snažil, ona bola na Tik Toku!

Reality show Ruža pre nevestu si u divákov získala výraznú obľubu, pričom súťažiaci si udržali verejnosť záujmu aj po vypnutí kamier. Zatiaľ čo viaceré páry z relácie žijú v harmonických vzťahoch, vzťah Tomáša a Petrany neprežil ani veľkolepé finále.

Tomáš Tarr sa v druhej polovici minulého roka vybral z exotického Thajska do slnečného Turecka, aby si vybral z 18 dievčat svoju nevestu. Po neľahkej voľbe sa jeho vyvolenou stala Petrana Galatea Oráčová, ktorá bola od samého začiatku prekážkou pre mnohé súťažiace.

Napriek tomu, že medzi dvojicou prevažovali sympatie, nevôľa súperiek pretrvala. Po skončení šou začali Tomáš a Petrana spoločný život, no ich rozprávka vydržala len niekoľko mesiacov, pretože obaja zistili, že majú rozdielne názory na fungovanie vo vzťahu a ich cesty sa nakoniec rozišli.

Keď som došla na miesto, začali sme rozprávať o tom, čo Tomáš chce robiť a čo ja … a vtedy som si uvedomila, že to nemôže fungovať. Jedného večera som si uvedomila, že už nie je zmysel to ďalej ťahať.

Článok pokračuje na ďalšej strane.