Plekanec vytiahol na súde krásny tromf! Vondráčková to sama nezvládla…

„8.1.2019- Bol na predbežnom vypočutí vecne a miestne príslušným kanadským súdom určený termín na konanie vo veci tzv. Návratovej žaloby podanej pánom Tomášom Plekancom,“ oznámila Blesku hokejistova česká právnička.

Športovec, ktorý sa už v Kanade nezdržiava a krája korčuľami ľad v Česku, sa logicky osobne nezúčastnil. To isté platí aj v prípade samotnej právničky, čo niektorých prihliadajúcich viedlo k domnienke, že snáď bola nahradená niekým iným. „Plekanec má novú advokátku, vysokú, krásnu černošku, podobnú Michelle Obama,“ prezradil Blesku zdroj, ktorý bol s okolnosťami bližšie oboznámený. Lenže v skutočnosti vraj o novú posilu nejde, naopak Tomáš mal čokoládovú krásku vo svojom právnom tíme už od začiatku rozvodovej vojny. Ide o špecialistku na rodinné právo.

Kým útočník Rytierov aj Komety Brno bol teda na spomínanom stretnutí na súde iba v zastúpení, jeho manželka Vondráčková dorazila osobne. Dokonca so sebou mala aj Babinčákovú z tankového práporu Martinu Adamcovú (52), s ktorou ju spája nielen spolupráca na filmoch The Perfect Kiss a Hotel Limbo, ale aj priateľstvo.

„Áno, Luciu som na súd sprevádzala,“ potvrdila pre Blesk.cz režisérka a producentka a naznačovala, že speváčke chcela v náročnej chvíli pomôcť. „Je to pre Luciu veľmi ťažké obdobie, rozvod bol pre ňu naozaj nečakanou ranou,“ vysvetľovala. Ovšem oporou je vraj blondínke niekto iný. „Podporu má hlavne vo svojich deťoch,“ dodala Martina, zatiaľ čo z opačného tábora sa ozývajú hlasy, že Vondráčková používa deti ako zbraň.