Šmahel si do duelu vybral ženu: TOTO si myslia o jeho výbere duelanta!

V ostatnej časti reality šou Farma zostali súťažiaci a aj diváci nesmierne prekvapení. Fitnesák Martin Šmahel vôbec po prvýkrát na Farme X zvolil možnosť zmiešaného duelu a vybral si tak za súperku Táňu. Pokiaľ niektorí farmári si vydýchli, Tánin ochranca Peter má Šmahela v zuboch. Podobne rozporuplné sú aj názory divákov, tí Šmahelovi odkazujú toto!

Finále televíznej reality šou Farma 10 je takmer za dverami, pričom divákov čakajú posledné epizódy obľúbenej relácie. Kým niektorí zo súťažiacich sa už vidia doma s tučnou výhrou na bankovom účte, farmárov momentálne čaká kontroverzný duel, do ktorého bol ako prvý vyzvaný fitnessák Martin Šmahel.

Divákmi obľúbený súťažiaci si mal do súboja vybrať svojho protivníka, ktorého označením si získal mimoriadne sympatie nielen u zvyšných rivalov, ale aj televíznych divákov.

Mnohí, vrátane farmára týždňa Peťa, ktorý mohol veci zmeniť, sa však domnievali že Šmahel má len prázdne reči. Nakoniec sa ukázalo, že fitnesák svoje “vyhrážky” myslel úplne vážne a na prekvapenie všetkých farmárov si vybral do duelu práve Táňu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…