Po dolapení podozrivých si Zlatica Kušnírová spomenula na dôležitý detail a záhadný sen.

Polícia vo štvrtok ráno, zadržala osoby podozrivé z vraždy novinára Jána Kuciaka (†27) a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej (†27). Dvojicu popravili pred siedmimi mesiacmi, dôvodom má byť Kuciakova práca. Mama zavraždenej Martiny Zlatica (53) najprv zažila šok a nevedela reagovať. Neskôr sa však rozhovorila.

Zlatica Kušnírová sa až teraz rozpamätala na podstatný detail, aj záhadný sen, ktorý prekvapivo zapadá do vyšetrovania!

Rodiny zavraždenej dvojice, ako aj verejnosť prekvapil fakt, že polícia našla stopu, ako aj podozrivých z brutálneho prípadu Jána Kuciaka. V ostatných dňoch tak prebehla v Kolárove veľká policajná razia a podozrivé osoby, medzi ktorými bol aj bývalý policajt, sa podarilo zadržať. Matka Martiny Kušnírovej, ktorá sa do vyšetrovania po celý čas angažovala si teraz spomenula na dôležitý detail, aj sen jej známej, ktorý prekvapivo zapadá do udalostí minulých dní.

“Viete čo vám poviem? Raz ma zastavil jeden starší pán, povedal, že niekedy pracoval v polícii. A vravel mi: Ja to všetko sledujem, zastrelili ich deviatkou pištoľou, to nebudú mafiáni, ani cudzinci, ale policajti. No a mal pravdu. Pod lampou je najväčšia tma,” uviedla znechutene. Podľa nej to mali vrahovia všetko dobre premakané.

Článok pokračuje na ďalšej strane…