Ako schudnúť za 3 HODINY: Nasledujte podrobné pokyny od svetovo presláveného Jorgeho Cruisa, bola som prekvapená výsledkami!

V čom je jeho diéta unikátna?

Nutné je povedať, že Jorge Cruise prichádza s diétou, ktorú rozhodne musíme označiť ako postup, ktorý je celkom unikátny a tiež zaujímavý. A to rozhodne preto, že sa nejedná o postup, ktorý by bol spojený s drastickým odmietaním jedla, rovnako ako sa nejedná o postup, ktorý by bol výrazne radikálny. Táto diéta je zaujímavá hlavne v tom, že cesta za vysnívanou postavou je spojená so správnymi intervaly medzi jednotlivými jedlami.

Mnohé iste postup, ktorý uvádza Jorge Cruise zaujme. A to preto, že ak sa na neho pozrieme bližšie, tak doslova núti jesť celkom často. Keď ide o tie odporúčané intervaly medzi jednotlivými jedlami, tak sú celkom unikátne, pretože je odporúčané, aby človek jedol každá tri hodiny. V praxi tento postup znamená, že počas dňa zjeme aj viac ako 5 porcií jedla. Aj keď sa zdá, že takto sa nedá schudnúť, opak je pravdou. Tvrdí to ako propagátor tohto životného štýlu, tak to hovoria aj tí, čo diétu skúsili.

Dostávame sa k tomu, ako vlastne funguje ľudské telo. Ak sa pozrieme na jeho špecifiká, tak je nutné uviesť to, že existuje takzvaný metabolizmus. A ten keď pracuje, tak ľudské telo tiež spaľuje tukové zásoby. Cieľom by malo byť, aby metabolizmus pracoval čo možno najrýchlejšie, rovnako ako by malo byť cieľom aj to, že by mal pracovať čo možno najdlhšie. A práve možnosť, ako ho nielen naštartovať, ale ako ho aj udržať v chode, prináša jedlo. Ak je telu dodávané pravidelne, tak metabolizmus pracuje tak, ako má.

Kto neje, alebo jej málo, ten má metabolizmus pomalý a to vedie k tomu, že jeho tukové zásoby nie sú spaľované nijako dobre a efektívne. Dôvodom toho je nedostatok energie. Tá sa schováva práve v jedle a z toho telo čerpá. A keď po troch hodinách začne dochádzať, je opäť doplnená a telo môže ísť naplno ďalej. Rovnako, ako keď tankujete do svojho auta.

Článok pokračuje na ďalšej strane…