A JE TO TU: Dominika Cibulková je mamičkou. Prvé FOTO po pôrode so synčekom!

Úspešná slovenská tenistka Dominika Cibulková (31) v noci zo soboty na nedeľu porodila prvorodeného syna a na sociálnych sieťach sa pochválila snímkou ​​s celou šťastnou rodinkou. Dominika rodila na klinike v Rakúsku. Pôvabná novopečená mama dala synovi krásne meno.

Najsledovanejšia tohtoročná tehuľka Dominika Cibulková prenášala tehotenstvo niekoľko dní. Keďže mala termín pôrodu stanovený na deviateho júna, po prešvihnutí tohto dátumu už široká verejnosť s napätím očakávala, kedy príde tá najdôležitejšia správa – Dominika Cibulková sa konečne stala mamou!

V nedeľu v skorých ranných hodinách sa novorodeniatko manželov Navarovcov po piatich dňoch prenášania vypýtalo na svet. Jakubko tak na seba nechal dlho čakať, keďže podľa medializovaných informácií začala bývalá tenistka pociťovať prvé kontrakcie ešte v sobotu približne o ôsmej hodine večer.

K radostnej udalosti došlo na súkromnej viedenskej klinike, kde sa Dominika práve v týchto chvíľach zotavuje z najčarovnejšieho zážitku svojho života. Plavovláska sa stihla už dokonca pochváliť prekrásnym záberom v trojici, na ktorom môžeme konečne uzrieť tvár zdravého a rozkošného anjelika (nájdete vo FOTOGALÉRII na konci článku).

Článok pokračuje na ďalšej strane.